اعترافات يک مرد ن براي اينکه گير کنند چه کاري بايد انجام دهند

هيروس يک چيز ساده براي ن نيست. مکعب روبيک (من از اين جهنم متنفرم) يک اسباب بازي در مقابل او است. امروز پيوند شما به معناي اين نيست که ما با شما گير کرده ايم. آيا مي خواهيد اين را تغيير دهيد؟ آيا مي خواهيد او را مانند مو فراه اداره کنيد (از او نپرسيد که کيست) و به آنجا نرسيد؟

مرد شما (من د!) اينجاست تا به شما بگويد چه بايد بکنيد. شامپو مشهور را کنار بگذاريد ، بازي آن را سخت متوقف کنيد و بگوييد "هرچه بيشتر آن را تف مي کنم بيشتر چسبيده است" زيرا من آن را بدبينانه مي گويم: "اين زن براي من ديوانه مي شود" و "اين زن قصد عصباني شدن" را دارد. يک خط قرمز نازک مانند آن چيزي که ناتاشا تئودوريدو با عشقي ترسيم مي کند که به اشتباه رفت.

خوب ن. مانند اين خواهد بود:

- اسباب بازي ها را متوقف کنيد

اگر مي خواهيم بازي Mustache ، به (صحيح حدس زده) Mustache برويد. رابطه بازي نيست. فرش هاي خوب ، روبان هاي خوب ، چيزهاي خوب و زمزمه ها اما از آن غافل نشويد زيرا طناب ها گاه بريده مي شوند. ما مردها با ني که مي دانند چه مي خواهند ، در ارتباط هستيم. خوب است بدانيد که هر چقدر هم که پيچيده باشيد و خودتان 35000 نفر را داشته باشيد ، ما حاضر نيستيم همه 35 نفر را ادعا کنيم. و کساني که اين کار را کردند ، در پايان ما آدم هاي بدي شديم .

- غصه نخور

چرا ناله مي کني؟ آيا دليلي وجود دارد؟ اين در DNA و RNA شماست (من 19 زيست شناسي داشتم) اما بعضي اوقات کمي سرد مي شويد. و من به شما مي گويم که من بيش از حد نسبت به مرد حساس هستم. ناراحت نشويد زيرا مي خواهيم با دوستان خود آبجو بنوشيم. اگر نگوييد "به کودک من برويد و اوقات خوبي داشته باشيد" خوشحال مي شويد. ما خواهيم گفت "چه زن ، دوست". يا "او يک مرغ دارد و مي خواهد از من خلاص شود". در هر دو حالت ما به هم مي چسبيم.

- رحمت با آب نبات جنسي

راستش ، آيا شما در اين سياره فکر مي کنيد که پاسخ همه چيز است؟ درست است ، کسي با مسئوليت پاسخ مي دهد و اين را به من مي گويد و اين درست است. ن ، اگر روزي عصبي داشته باشيم ، نمي خواهيم پس انداز کنيم و رابطه جنسي برقرار کنيم. اگر ما ناراحت هستيم ، نمي خواهيم جنسيت خود را پس انداز کنيم. اگر Legend پنج گل از Panathinai بخورد ، ما دوست نداريم رابطه جنسي داشته باشيم. خوب ، شايد آخرين مورد را بخواهيم. اما اگر بتوانيم جدي صحبت کنيم ، شما را براي هميشه پيروز مي کنيد. و در آخر همه جا هستيم. کسي که به عنوان افرادي که مي خواهيم با آنها صحبت کنيم!

-مي توانيد از ما قدرداني کنيد؟

1500 يورو مي گيرم دوست دختر من از من قدرداني مي کند. 300 يورو مي گيرم از من قدرداني مي کني؟ از آنجا که همانطور که به شما گفته ام (به قول خوب ، من آن را ثبت مي کنم) ما به يک زن احتياج داريم تا از ما براي کسي که قدرداني مي کنيم قدرداني کند. و هنگامي که حقوق خوبي داريم و وقتي که نداريم و هنگامي که به ورزشگاه مي رويم و هنگامي که لاک پشت ها داريم. به طور کلي ، هنگامي که يک زن از يک مرد بخاطر تلاش هايش قدرداني مي کند ، افتخار را با علاقه دريافت مي کند.

- احساس متقابل کودک من ، احساسات متقابل

Stamatis Gonidis معني را مي دانست. حس کرده بود و بديهي است منظور من اين است که براي اينکه بتوانيم با شما بچرخيم ، مي خواهيم شما با ما بچسبيد. نه به يک درجه وحشت زده. نه در ذهنيت "من به او حسادت مي کنم و هر کس به او نزديک شود ، چشمانش را برداشته ، آنها را سرخ کرده و آنها را تغذيه مي کند". يک نگاه زياد انجام مي دهد. آغوش بدون دليل. اينها را امتحان کنيد و خواهيم فهميد که شما در زندگي خود به ما احتياج داريد. ما آنجا خواهيم بود و ما آن را دوست داريم

- ديوها بازي نکنيد

بله ، خوب ، شما زيبا هستيد ، به خوبي انجام شده اما بعضي از آنها کمي بيني دارند. چرا دخترهاي همسايه اي هستند که کمي خاکي تر هستند ، کمي بيشتر به زمين ، کمي که نگويند "من هم همين طور هستم" براي گفتن آن؟ از اين گذشته ، داشتن مردي در کنار شما که شما را به عنوان يک سگ و يک سگ نمي ديديد. با خود رفتار کنيد مانند شما مي خواهيم ما رفتار کنيم و ما چوب خواهيم کرد.

بالاخره مشکل است؟ بله آيا ارزشش را دارد؟ بله و نه اينکه دم خود را بيرون بياورم ، و با زني که هيچکدام از موارد فوق را انجام نداده است ، گير کرده ام. اما بدان که عشق کور است .

و هنگامي که مرد گير مي کند ، دختران دافع را بيرون نکشيد. اين يک گناه است. بد کارما عوضي است .

PS: خوب ، شايد من در مورد رابطه جنسي مبالغه مي کردم. اما من آن را بر نمي گردانم .

YG 1: و نگوييد "اگر اين کار را سخت کنم مرا تعقيب خواهد کرد". زيرا مطمئناً يک طرفه وجود خواهد داشت که يک چاي ساده تر خواهد بود. قانون

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

اخبار ایران و سراسر جهان تجارت - ترخیص کالا - بخشنامه های گمرکی و بازرگانی هیئت جودو ودفاع شخصی شهرستان صحنه ارز دیجیتال | تحلیل ، بررسی و اخبار روز ارز دیجیتال ديجيکالاها مبارزه تا برچيده شدن بساط ربا و رباخواري سيستماتيک و پيشرفته ویزا نیو | مرکز تخصصی امور مهاجرتی و خرید ملک مدیر پیامک